13.03.17 u 08:20

Radionice - edukacije za ugostitelje

Kategorija: Projekti

Agencija za ruralni razvoj Istre (AZRRI d.o.o.) u suradnji s partnerima, među kojima je i Obrtničke komore Istarske županije, organizuira ciklus radionica za ugostitelje pod nazivom Key Q: ključ istarske gastronomije.

Radi se o specijaliziranim radionicama, temama itrajanjem prilagođenim ugostiteljima, a predavači su vrhunski stručnjaci s područka gastronomije i poljoprivredne proizvodnje.

Bit će organizirane radionice sa sljedećim temama:

  • Kuhinja s mesom istarskog magarca (Robert Perić),
  • Barbun od glave do repa (David Skoko),
  • Osnove restoranskih deserata (Robert Perić),
  • Kreativna kuhinja s mesom istarskog goveda (Janez Bratovž),
  • Dekoracija tanjura i moderno serviranje jela (Janez Bratovž),
  • Kadel od glave do repa (David Skoko),
  • Sous vide, kuhanje u vakuumu (Robert Perić),
  • Gastronomija istarskih tartufa (Damir Modrušan),
  • Moderni restoranski deserti, napredno slastičartsvo (Robert Perić),
  • Alge sjevernog jadranskog mora u gastronomiji (David Skoko),
  • Suho voće Istre u svakodnevnoj gastronomiji (Robert Perić i ®eljko Prgomet),
  • Osnove posluživanja za konobare (Igor Černjul, "Radin R").

Obrtnička komora Istarske županije sufinancirat će troškove radionica za svoje članove i njihove zaposlenike s 25% cijene.

Dodatne informacije i prijave telefonom na 052/351-596 i mailom na edukacije(at)azrri.hr.


© Obrtnička komora Istarske Ĺžupanije, 2007-2010. Stranice izradili Ulisys d.o.o. Informatička djelatnost. Bazirano na Typo3 CMS sustavu.