Predsjednik OK Istarske županije M. Paliska i direktorica HEP Opskrbe mr. sc. T. Jakaša

U Zagrebu je 15. travnja 2016. potpisan Sporazum o poslovnoj suradnji između HEP-opskrbe d.o.o., te Hrvatske obrtničke komore i područnih obrtničkih komora, među kojima je i Obrtnička komora Istarske županije.

HEP Opskrba, u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, osigurala Vam je povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom.

Svim obrtnicima, članovima Obrtničke komore Istarske županije, koji sklope Ugovor o opskrbi krajnjeg kupca s HEP Opskrbom, osigurana je niža cijena električne energije. Potpisani Ugovor potrebno je dostaviti do dvadeset i prvog dana tekućeg mjeseca, da bi bio u primjeni s prvim danom sljedećeg mjeseca, a najkasnije do 21. kolovoza 2016. Ranija dostava Ugovora znači i raniju primjenu povoljnijih uvjeta.

Ako već imate sklopljeni Ugovor s HEP Opskrbom, prijavite se kako je ovdje opisano i bit će Vam dostavljen novi Ugovor s novim, povoljnijim, uvjetima.

Ako imate sklopljeni Ugovor s drugim opskrbljivačem, o uvjetima i datumu raskida važećeg Ugovora, kontaktirajte trenutnog opskrbljivača.

Ako Vam na računu za električnu energiju piše ?zajamčena opskrba?, to znači da još niste odabrali svog opskrbljivača i da ste na javnoj usluzi koju pruža HEP ODS. Odabirom HEP Opskrbe, računi za električnu energiju bit će Vam znatno niži.Točan iznos uštede saznajte pozivom na besplatni broj 0800 5255.

© Obrtnička komora Istarske Ĺžupanije, 2007-2010. Stranice izradili Ulisys d.o.o. Informatička djelatnost. Bazirano na Typo3 CMS sustavu.