Potpisan Sporazum o suradnji s INA-om

U Zagrebu je u utorak, 14.6.2016. potpisan Sporazum o poslovnoj suradnji Hrvatske obrtničke komore i Industrije nafte ? INA d.d.,. Potpisanim sporazumom, u okviru projekta Hrvatske obrtničke komore ?Zajednička nabava Hrvatske obrtničke komore ? HOK ZNA?, svi članovi Hrvatske obrtničke komore moći će koristiti popuste pri kupnji goriva na benzinskim postajama INA-e.

Predsjednik HOK-e Dragutin Ranogajec istaknuo je zadovoljstvo sklopljenim sporazumom, koji će pridonijeti konkurentnosti hrvatskih obrtnika. U ime INA_e, sporazum je potpisao direktor Službe domaće prodaje Sektora komercijalnih poslova INA-e d.d. Hrvoje Šantić, koji je naglasio kako INA prepoznaje važnost obrtništva, te kako je cilj dalji razvoj i unapređenje odnosa s HOK-om.

Na temelju Sporazuma, potpisan je i Okvirni ugovor o suradnji Obrtničke komore Istarske županije i INA-e, koji su potpisali predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Mario Paliska i Hrvoje Šantić, kojim je definirana visina popusta za članove Obrtničke komore Istarske županije.

Sporazum je potpisan na dvije godine, a predviđa da svaki član Komore potpiše pojedinačni sporazum, nakon čega može koristiti popust od 24 lipe po litri kupljenog goriva (bez PDV-a). Predviđeni popust ovisit će o količini prodanog goriva. Članovi Komore na taj način moći će ostvariti znatne uštede, a popuste mogu koristiti korištenjem INA ? kartice, koju mogu dobiti na prodajnim mjestima INA-e.

Potpisivanje sporazuma u Hrvatskoj obrtničkoj komori

© Obrtnička komora Istarske Ĺžupanije, 2007-2010. Stranice izradili Ulisys d.o.o. Informatička djelatnost. Bazirano na Typo3 CMS sustavu.